Over ons

Twintig jaar heet van de naa(l)d

Op 20 jaar tijd groeide VSE uit van een kleine Belgische servicefirma tot een internationaal opererende, industriële partner voor al uw lastechnieken.

Vandaag zijn wij een geautoriseerd integrator van lastoepassingen en servicecenter. Reeds meer dan 20 jaar kennis passen wij vandaag toe in de modificatie en automatisatie van las-en manipulatieapparatuur en toebehoren. Samen met onze technische hoogopgeleide medewerkers heeft VSE alle kennis en troeven in huis om alle technische uitdagingen tot een goed einde te brengen over gans Europa. Onze bedrijfsvisie geeft dit dynamische team van specialisten een grote verantwoordelijkheid bij het nemen van beslissingen en dit alles met een hart voor de laswereld.

2011: Onze vestiging in Nederland is een feit! Zeer centraal gelegen en met een gebouw van 400 m² is V²SE te Maarssen bij Utrecht een uitvalbasis naar alle windrichtingen.

2012: Het nieuwe gebouw in Heist op den Berg, met een oppervlakte van maar liefst 5000 m² wordt in gebruik genomen!

2016: VSE verhoogt totale capaciteit naar 13.000 m² bedrijfsruimte.

2017: VSE GMBH opgericht in Duitsland.

Sluitende garanties

Doorgedreven technologische knowhow en constante bijscholing bij elk van onze teamleden. Een grondig inzicht in de behoeften van industriële klanten. VSE is uw allround partner voor sluitende oplossingen. VSE biedt een compleet en hoogwaardig assortiment lastechniek, elektriciteit, elektronica, hydraulica en pneumatica, logistiek en PLC besturingen. VSE denkt graag mee met u en deelt hierbij zijn knowhow.

Om optimale kwaliteit te garanderen worden onze verhuurtoestellen zowel bij vertrek als bij terugkomst volledig gecontroleerd en getest. Tevens is alle apparatuur voorzien van kalibratiecertificaat. Transport aan marktconforme prijzen. Levering op werven mogelijk.

VSE kleurt groen

Bij de bouw van het nieuwe pand werd zeer veel aandacht besteed aan ecologie, o.a. in de vorm van een vijver voor regenwater recuperatie en groenvoorziening rondom. Onze groene visie vertaalt zich verder in onze activiteiten waarbij wij de machines en onderdelen zo herstellen of retrofitten om zo een tweede leven te geven.