Huren

VSE rent verhuurt een breed gamma lasapparaten van elk gewenst vermogen. Huren is mogelijk op korte en lange termijn.

MIG/MAGGutsen

Aristo 500ix is een puls stroombron geschikt voor de veeleisende industrie met een robuust en betrouwbaar mechanisch ontwerp. 

GutsenMIG/MAG

De betrouwbare Multi-Process lasmachine die ontwikkeld is voor zware productieprocessen met een vermogen tot 850 A.

MobielTIG

De Renegade ET TIG is een inverter-gebaseerd hoog frequent TIG (HF) en MMA/elektrode-apparaat met een extreem vermogen in een compact formaat.

Elektrode lassenMobiel

De Renegade ES 300i is een inverter-gebaseerde MMA/Stick-en LiveTIG-machine met een extreem vermogen in een compact formaat.

Automatisatie

Eenvoudiger lassen met automatische positionering. Hoogte, hoek en snelheid zijn traploos instelbaar.De ESAB TAP 3-HD positioneert voorwerpen tot 3000kg.

Automatisatie

Voor efficiënt onderpoeder lassen

Automatisatie

Efficiënte fluxbehandeling voor kosteneffectief lassen.

Automatisatie

De veelzijdige lasmachine.

Plasma cutting

De Cutmaster® 60i met SL60QD™ 1Torch® is de perfecte combinatie voor de eindgebruikers , geavanceerde technologie en intelligent design.

Plasma cutting

Hoewel de ESAB Cutmaster 80 slechts 19,5 kg weegt, biedt hij een superieure snijkracht. Hij kan gemakkelijk 25 mm (1”) snijden, met een maximale capaciteit van 38 mm (1-1/2″).

Plasma cutting

De ESAB Cutmaster 100 weegt 28 kg en levert 100 A snijkracht. Dit toestel in combinatie met de 1Torch® heeft een maximale snijcapaciteit van 45 mm (1 3/4″).

Plasma cutting

De ESAB Cutmaster 120, die slechts 28 kg weegt en levert 120 A snijvermogen voor een 40 mm (1-1/2”) aanbevolen snede en 55 mm (2-1/8”) maximale snede.

Gutsen

Gutsen met gutstang ESAB Arcair K4000. De Arcair K4000 gutst uit, maakt groeven, snijdt en maakt afschuiningen. Te gebruiken bij alle geleidende metalen.

Elektrode lassen

Draagbaar lasapparaat voor elektrode lassen. Met de ESAB Caddy Arc kan u gemakkelijk tig lassen. Hier beschikbaar om te huren.

TIG

De Caddy Tig 2200i is een compact lasapparaat geschikt voor TIG-lassen. Tig lassen kan met dit toestel met gelijkstroom (DC) en met wisselstroom (AC). 

MIG/MAG

MIG/MAG lasapparaat om gebruiksvriendelijke en betrouwbaar te lassen. Ook bruikbaar voor Live TIG lassen. Robuust ontwerp.

Wilt u dit toestel huren gedurende meerdere jaren? Contacteer ons voor een leasing voorstel (2 – 5 jaar).

MIG/MAGPulserend

Lasapparaat huren? Dit ESAB lasapparaat is geschikt voor MIG, MAG, MMA en LiveTIG lasprocessen. De ESAB Aristo Mig 4004i Puls.

MIG/MAGStandaard

Lasapparaat huren voor MIG/MAG, MMA en Live TIG lasprocessen? De WARRIOR 400i CC/CV van ESAB is ontworpen voor de meest extreme omstandigheden.

Automatisatie

Driefasige, ventilatorgekoelde DC-lasstroombron huren. De ESAB LAF 1001 toestellen (driefasig, ventilatorgekoeld) voor SAW of GMAW lasprocessen.

Automatisatie

Driefasige, ventilatorgekoelde DC-lasstroombron huren. De ESAB LAF 1251 toestellen (driefasig, ventilatorgekoeld) voor SAW of GMAW lasprocessen.