Huren

VSE rent verhuurt een breed gamma lasapparaten van elk gewenst vermogen. Huren is mogelijk op korte en lange termijn.

Placeholder
MIG/MAG

Driefasige, ventilatorgekoelde DC-lasstroombronnen die zijn ontwikkeld voor hoge productiviteit geautomatiseerd onderpoeder lassen (SAW) of hoge productiviteit gasmetaalbooglassen (GMAW).

MIG/MAGStandaard

Lasapparaat huren voor MIG/MAG, MMA en Live TIG lasprocessen? De WARRIOR 400i CC/CV van ESAB is ontworpen voor de meest extreme omstandigheden.

MIG/MAG

MIG/MAG lasapparaat om gebruiksvriendelijke en betrouwbaar te lassen. Ook bruikbaar voor Live TIG lassen. Robuust ontwerp.

Wilt u dit toestel huren gedurende meerdere jaren? Contacteer ons voor een leasing voorstel (2 – 5 jaar).

GutsenMIG/MAG

De betrouwbare Multi-Process lasmachine die ontwikkeld is voor zware productieprocessen met een vermogen tot 850 A.

TIG

De Caddy Tig 2200i is een compact lasapparaat geschikt voor TIG-lassen. Tig lassen kan met dit toestel met gelijkstroom (DC) en met wisselstroom (AC). 

MobielTIG

De Renegade ET TIG is een inverter-gebaseerd hoog frequent TIG (HF) en MMA/elektrode-apparaat met een extreem vermogen in een compact formaat.

Elektrode lassen

Draagbaar lasapparaat voor elektrode lassen. Met de ESAB Caddy Arc kan u gemakkelijk tig lassen. Hier beschikbaar om te huren.

Elektrode lassen

Lasapparaat huren voor MMA lassen. Met de ESAB Origo Arc 4001i kunt u de meeste metalen lassen zoals ongelegeerd en hooggelegeerd staal en gietijzer.

Elektrode lassenMobiel

De Renegade ES 300i is een inverter-gebaseerde MMA/Stick-en LiveTIG-machine met een extreem vermogen in een compact formaat.

MIG/MAGPulserend

Lasapparaat huren? Dit ESAB lasapparaat is geschikt voor MIG, MAG, MMA en LiveTIG lasprocessen. De ESAB Aristo Mig 4004i Puls.

MIG/MAGGutsen

Aristo 500ix is een puls stroombron geschikt voor de veeleisende industrie met een robuust en betrouwbaar mechanisch ontwerp. 

Automatisatie

Eenvoudiger lassen met automatische positionering. Hoogte, hoek en snelheid zijn traploos instelbaar.De ESAB TAP 1-HD positioneert voorwerpen tot 1000kg.

Automatisatie

Eenvoudiger lassen met automatische positionering. Hoogte, hoek en snelheid zijn traploos instelbaar.De ESAB TAP 3-HD positioneert voorwerpen tot 3000kg.

Automatisatie

De meest flexibele en veelzijdige lastractor op de markt. Versotrac is ontworpen met de input van echte ervaringen van lassers over de hele wereld.

Automatisatie

Lastractor voor gebruik met automatische ESAB-lasvoedingsbronnen LAF, TAF en Aristo 1000 AC/DC. De A2 Multitrac kan werken met een enkele of dubbele draad.

Automatisatie

Voor efficiënt onderpoeder lassen

Automatisatie

Driefasige, ventilatorgekoelde DC-lasstroombron huren. De ESAB LAF 1001 toestellen (driefasig, ventilatorgekoeld) voor SAW of GMAW lasprocessen.

Automatisatie

Driefasige, ventilatorgekoelde DC-lasstroombron huren. De ESAB LAF 1251 toestellen (driefasig, ventilatorgekoeld) voor SAW of GMAW lasprocessen.

Automatisatie

Blokgolf AC-bronnen die de secundaire spanning van een sinusgolf via een thyristorbrug omzetten naar een blokgolfboogspanning met uitstekende slageigenschappen en goede laseigenschappen.

Automatisatie

AC/DC voedingsbron ESAB Aristo 1000. Biedt hoge productiviteit en kwaliteit voor grote lasuitdagingen. Betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk.