Railtrac B42V

Automatisatie

Gecertifieerd, gecalibreerd en gevalideerd

RailTrac B42V is een lastractorsysteem van componenten dat geconfigureerd kan worden als de optimale oplossing voor uw gemechaniseerde lastoepassingen.

Huurprijzen op weekbasis (ex. transportkosten)

RailTrac B42V is een lastractorsysteem van componenten dat geconfigureerd kan worden als de optimale oplossing voor uw gemechaniseerde lastoepassingen. Om problemen gerelateerd aan zware omstandigheden tot een minimum beperken, zijn de meeste mechanische onderdelen gemaakt van aluminium of roestvrij staal. Het systeem is ontworpen voor horizontaal en verticaal, omhoog/omlaag, indien van toepassing.

Railtrac B42V kan eenvoudig worden aangesloten op de meeste draadvoedingen van ESAB, zonder dat grote wijzigingen nodig zijn. Afstandsadapters moeten worden gemonteerd in Aristo© Feed 3004/4804-, Origo™ Feed 304/484- en Warrior™ Feed 304-aanvoersystemen. Het systeem beschikt over verschillende toortshouders voor verschillende toortsen en toepassingen. Railtrac B42V is standaard voorzien van een universele toortshouder (Ø10-22 mm) en verstellers.

Kenmerken

  • 42V AC-aangedreven op stroombron of accu. Aangedreven met standaard Makita 18V-systeem
  • Hoge snelheid en lage snelheid in één eenheid
  • Stapmotor voor zowel de aandrijf- als pendelfunctie. Extreem hoge precisie
  • Programmeerbare afstandsbediening voor pendelpatronen en beweegsnelheid en in staat om spannings- en draadaanvoersnelheid in maximaal vijf standaardprogramma’s te regelen
  • De eenheid kan worden geprogrammeerd en rechtstreeks vanaf de bedieningselementen op de Railtrac-machine fucntioneren als de afstandsbediening verloren is geraakt, beschadigd is of niet de voorkeur heeft

Technische documentatie

Railtrac B42V