Je bent misschien ook geïnteresseerd in…

Op basis van uw productkeuze en gewenste lengte, kunnen wij u helpen bij de selectie van de gepaste toorts.

TIG AC/DC lasapparaat ESAB Caddy Tig 2200i AC/DC

TIG

Gecertifieerd, gecalibreerd en gevalideerd

De Caddy Tig 2200i is een compact lasapparaat geschikt voor TIG-lassen. Tig lassen kan met dit toestel met gelijkstroom (DC) en met wisselstroom (AC). 

Wissen

De Caddy Tig 2200i is een compact lasapparaat geschikt voor TIG-lassen. Tig lassen kan met dit toestel met gelijkstroom (DC) en met wisselstroom (AC). Caddy is een begrip als het gaat om mobiele lasapparatuur. Met de Caddy Tig 2200i AC/DC serie (TA33 en TA34) kan u optimaal TIG-lassen over een breed toepassingsgebied. 

Kwalitatief hoogwaardig TIG-lassen

Kwalitatief hoogwaardig TIG-lassen Zowel bij het lassen met gelijkstroom (DC) als het lassen met wisselstroom (AC), heeft de machine uitstekende starteigenschappen en een zeer stabiele boog. Alle soorten ferro- en nonferro metalen tot een dikte van 5 mm kunnen op het hoogste kwaliteitsniveau met de Caddy Tig 2200i AC/DC gelast worden.

QWave wisselstroomlassen

Een stabiele boog is zeer belangrijk bij het AC TIG-lassen. De Tig 2200i heeft de “QWave™ functie”. Hiermee wordt de blokvormige wisselstroom voortdurend geoptimaliseerd, wat resulteert in een zachte boog met een zeer laag geluids-niveau zonder aan de laseigenschappen tekort te doen.

True Arc

DeTig 2200i is uitgerust met een “True Arc” lasstroomaanwijzing. Dit betekent dat de effectieve waarde van de ingestelde lasstroom gelijk is aan de effectieve waarde van de werkelijke (blokvormige) lasstroom.

Bedieningspanelen

Er zijn twee typen bedieningspanelen beschikbaar met alle essentiële functies voor het TIG-gelijkstroom-en wisselstroomlassen en het lassen met beklede electroden

Draagbaar ontwerp

Bij het werken in een industrële omgeving waar veel van de lasser gevraagd wordt, kunnen extra kilos maar al te graag gemist worden. Daarom is de nieuwe Caddy een stuk lichter. Daarnaast heeft hij afgeronde hoeken en een zeer duurzame behuizing hetgeen helpt de taak van de lasser te verlichten

Technische documentatie

Caddytig 2200i AC DC.pdf

Extra informatie

optie wagen

zonder wagen, met wagen